گیاهان ضد پیری را بشناسید
دوشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۱۲ ب.ظ
فرآیند پیر شدن سلول ها ، اتفاقی است که هر انسانی را تحت تاثیر قرار می دهد ، اما می توان این فرآیند را به تاخیر انداخت .
مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ، دارای این ویژگی منحصر به فرد میباشند . آنتی اکسیدان ها علیه رادیکال های آزاد هستند و در برابر روند پیری سلول ها مقاومت می کنند .
- نام گیاهانی که آنتی اکسیدان دارند :
چای ( از میان انواع نوشیدنی ها ، چای بخصوص نوع سبز آن بعلت داشتن مقادیرفراوانی از آنتی اکسیدانتهای ضد پیری توصیه می شود .)
جین سینگ
- نام مواد غذایی :
آلو خشک ، هلو ، کشمش ، مویز، توت ، تمشک ، توت فرنگی ، گیلاس ، کیوی ،گریپ فوروت ، سیر ، ( سیر حاوی آنتی اکسیدانتهای گوناگونی است که بر اساس تحقیقات انجام شده می تواند از سرطان، اختلالات مغزی ناشی از پیری و انسداد شریانها جلوگیری نماید.مصرف یک حبه سیر در روز بصورت خام یا پخته مقدار مورد نیاز این آنتی اکسیدانتها را به بدن می رساند. )گل کلم ، کلم بروکسل ،اسفناج ، کلم بروکلی ، فلفل قرمز ، پیاز
حداقل دو یا سه وعده در هفته ماهی بخورید. همه انواع ماهی ها مفیدند اماماهی های پرچربی مانند ماهی آزاد ، خال مخالی ، ساردین، شاه ماهی و تنحداکثر مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ را دارا می باشند.
- ادویه ها :
زنجبیل، زردچوبه ، فلفل سیاه ، جوز هندی بعضی از افراد با شنیدن این نام های تنها رژیم غذایی روزانه خود را به این نوع تعذیه محدود می کنند ، اما شما باید بدانید این خوراکی ها به تنهاییاثر ندارند و در کنار سایر خوراکی ها و میوه ها هستند که جنبه ی اثر بخشی
دارند.
مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ، دارای این ویژگی منحصر به فرد میباشند . آنتی اکسیدان ها علیه رادیکال های آزاد هستند و در برابر روند پیری سلول ها مقاومت می کنند .
- نام گیاهانی که آنتی اکسیدان دارند :
چای ( از میان انواع نوشیدنی ها ، چای بخصوص نوع سبز آن بعلت داشتن مقادیرفراوانی از آنتی اکسیدانتهای ضد پیری توصیه می شود .)
جین سینگ
- نام مواد غذایی :
آلو خشک ، هلو ، کشمش ، مویز، توت ، تمشک ، توت فرنگی ، گیلاس ، کیوی ،گریپ فوروت ، سیر ، ( سیر حاوی آنتی اکسیدانتهای گوناگونی است که بر اساس تحقیقات انجام شده می تواند از سرطان، اختلالات مغزی ناشی از پیری و انسداد شریانها جلوگیری نماید.مصرف یک حبه سیر در روز بصورت خام یا پخته مقدار مورد نیاز این آنتی اکسیدانتها را به بدن می رساند. )گل کلم ، کلم بروکسل ،اسفناج ، کلم بروکلی ، فلفل قرمز ، پیاز
حداقل دو یا سه وعده در هفته ماهی بخورید. همه انواع ماهی ها مفیدند اماماهی های پرچربی مانند ماهی آزاد ، خال مخالی ، ساردین، شاه ماهی و تنحداکثر مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ را دارا می باشند.
- ادویه ها :
زنجبیل، زردچوبه ، فلفل سیاه ، جوز هندی بعضی از افراد با شنیدن این نام های تنها رژیم غذایی روزانه خود را به این نوع تعذیه محدود می کنند ، اما شما باید بدانید این خوراکی ها به تنهاییاثر ندارند و در کنار سایر خوراکی ها و میوه ها هستند که جنبه ی اثر بخشی
دارند.